Alumni invite to joint ABLE Activator 2020

Looking for a new project in 2020?
If so Petar Kalotov wants to share an opportunity that you should concider.

Note | Message is in Bulgarian.

Петър Калотов

Petar Kalotov – began his AIESEC journey in 2007 and is inviting you to start another one with ABLE Activator

Здравейте Алумни,

Казвам се Петър Калотов и съм алумни на AIESEC София УНСС,

Обръщам се към вас, за да ви разкажа за една програма, която вярвам, че ще е интересна за вас, като активни хора, които инициират промяната в средата, в която живеят. Става дума за програмата ABLE Activator.

Какво е ABLE Activator?

Една доста интензивна програма, която носи в себе си теоритични и практически упражнения в посока развитие на предприемаческо мислене и нагласа към живота.

Програмата е насочена към млади професионалисти и освен знания и умения е ценна с това, че дава достъп до ценни контакти и среда от интелигентни и активни млади хора, посредством членство в ABLE след преминаването и. Поне за мен това бяха основните мотиви да кандидатствам и да се включа в първия сезон.

Следващата година

ABLE Activator ще се проведе през месеците Февруари – Април. Можете да научите повече и да кандидатствате тук – https://activator.bg/, като срокът за кандидатстване е до 15 декември. Програмата е платена, като таксата е 330 лв и има осигурени стипендии за студенти редовен курс на обучение.

За да не ви занимавам с допълнителни детайли – ще завърша с това, че аз лично срещнах страхотни хора в програмата и ABLE като цяло и това е основната причина, заради която бих ви препоръчал да се включите. Ако имате въпроси – ще се радвам да отговоря – можете да ми пишете по месинджър – https://www.messenger.com/t/pkalotov или мейл – p.kalotov<at>gmail.com.

Успех,
Петър

Leave a Reply